BÅTER GLASSFIBERPRODUKSJON OM OSS FORHANDLERE PRODUKSJONSAVDELING KONTAKT OSS


540 Fisher

Hobby 540 Fisher er hobbyfiskerens drømmebåt. Den er selvlensende, har høyt innvendig fribord, og er bred og stabil. Båten har gode og gjennomtenkte løsninger, som blant annet nedsenket fiskebrønn og bensintankrom. Den leveres også med hydraulisk styring som standard. I tillegg er det et eget teknisk rom til batteri, sikringer hovedbryter etc. Dette gjør at båten får mye ekstra dørkplass. Den åpne løsningen på akterveggen og med badeplattformen gjør tilkomsten til båten utrolig enkel og praktisk. 540 Fisher har opplegg med strekkerør til garnhaler & spylepumpe som standard, slik at ettermontering av dette blir enkelt og uten noen synlige kabler.

540 Fisher er også den eneste båten på markedet av denne typen som har hel innerliner/dobbeltskrog, og som har flyteskum i sidene. Dette gjør at den flyter selv med hull rett gjennom begge skrogene. Skroglengde på denne båten er 530cm + badeplattform som er ca. 40cm.

540 Fisher leveres med en liten sentrert konsoll med plass til en person bak skjermen, men kan også leveres uten konsoll, som helt åpen båt, eller som 540 CC med en større konsoll med plass til 2 personer bak skjermen, samt en sittebenk foran med oppbevaring.

Teknisk Data
Lengde: 5,40m
Bredde: 2,30m
Innv.fribord: 66-69cm?
Vekt: Ca 600kg
Motor: 30-60hk, lang stamme
Personer: 6
CE-klasse: C

Hvorfor kjøpe Hobby

  • Over 40 års erfaring
  • Ce-merket
  • 5 års skrog-garanti